Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uniforma vám opravdu moc sluší, ale zkuste raději prezentaci v golfovém úboru. Protože s vojenskou uniformou máme mnozí ještě pořád spojenou asociaci bolševických papalášů, kteří se rádi ukazovali s generálskými epoletami.;-)

0 0
možnosti

P70e92t16r 69K65ř40í54ž

19. 8. 2015 22:52

Nesouhlasím. To už je dávno.

0 0
možnosti

typicke pro neobolseviky, proti kscm/cssd ani hlsku, ale do pravicovych stran se oprem. - mimochodem ty "narodni zajmy" zrazuje prave levice, pane lidinsky.

2 1
možnosti
Foto

Tak TOP09 je typicky "neobolševická" strana. Žádná jiná politická strana nezrazuje více národní zájmy ČR než TOP09.

3 4
možnosti
Foto

On ten váš literární pokus o ´topce´ hned získá jinou dimenzi, když k profilové informaci, že jste předsedou postižených golfistů, doplníme, že jste také předsedou politického hnutí Úsvit, dočasně dokonce zastoupeného v Parlamentu. Je dobré vědět, že tady jen tak zbůhdarma neblogujete, nýbrž soutěžíte, možná dokonce pracujete. Říká se tomu hrát s otevřenými hledím a byla to kdysi, když byl můj praděd plukovníkem c.k. armády, součást důstojnické cti (když už se na fotce musíte chlubit výložkami).

9 3
možnosti
Foto

Většinou malí lidé vytýkají těm větším jejich velikost. Vy na to jdete přes výložky...

3 8
možnosti

Jejda... další nový papaláš co se "zapojil do diskuze".

5 0
možnosti

Je v národním zájmu ctít křesťanské tradice a pomáhat slabým a nemocným (samozřejmě ne těm, kteří si na to jen hrají)?

4 0
možnosti

Pane Lidínský, proč jako představitel pol. strany vystupujete v uniformě. Protože jste veterán? To já taky.... Ale  pokud máte na sobě uniformu, měl by jste být důsledně apolitický. Takhle to vypadá, že mluvíte i za mne....ale nemluvíteRv

9 1
možnosti
Foto

Pokud jsou tohle argumenty, které považujete za primární, tak potěš koště. Já mám ve svém profilu letní fotku v tílku. A co? Znamená to snad, že píšu jménem pivních mozolů s lahváčem v ruce, oblečených v tílku? Asi byste se měl soustředit na to, CO pan autor píše, ne na to, co má na sobě na fotce. A mimochodem, není nic špatného být hrdý na to, že byl někdo příslušníkem SOG. Politováníhodní jsou spíše lidé, kteří, sami nedosáhnuvší na podobně vysokou metu, jen pindají.

6 3
možnosti
Foto

Proč by měla nějaká strana hájit zájmy většiny voličů?8-o

Každá strana má mít program a ten hájit. Prosazováním svého programu pak hájí zájmy SVÝCH voličů.

Je mi jasné, že se vám stýská po době kdy si měl každý myslet totéž a jste na to zvyklý i z armády, ale doba je už naštěstí jinde.

3 4
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik