Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Zneužíváte uniformu v politické soutěži?

3 3
možnosti
PT

P89e15t32r 81T63o43m79e69k

25. 8. 2015 19:46

Takže zase nic pane Polický.

3 1
možnosti
PT

P58e34t58r 70T32o42m50e11k

25. 8. 2015 20:01

Vy se fakt nezmůžete na nic jiného než na to minus ? Fakt jste takový ubožák ? Takže to zkusím ještě jednou. -------- Ty kvóty jsou ale proti vašemu přesvědčení, že musíme pomoci všem. To je pak budete vracet ?  A jak ?  Násilím ? A kam ? A když tady budou putovat nekontrolovaně po městech ? A co budou dělat, když dojdou peníze a jídlo ?   Pomoci v místě ? Kdo ? Jak ?  Dát šanci ? Kdo ? Kde ? Nějak prakticky by to nešlo specifikovat ?  Taky už může být pozdě. Předem děkuji za minus.

2 1
možnosti
Foto

Ano máte pravdu neschopnost vlády včas reagovat a zajistit dostatek objektů je otřesná.

Bližší názor na tu situaci jsem popsal zde

http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/469212/jsme-pripraveni-na-uprchliky.html

Ale jak byste si v praxi představoval to uzavření hranic?

Chcete fyzicky migrantům zabránit je překročit? Tedy chcete je střílet?

Pokud ne tak je po zadržení musíte dát do těch zařízení, které jak sám píšete nemáme.

Takže jak bez obecných řečí si představujete to uzavření hranic?

Proč je nesmysl posílat na hranici armádu jsem popsal zde:http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/473266/spasi-armada-nasi-hranici.html

1 7
možnosti
PT

P93e55t91r 53T58o96m64e21k

25. 8. 2015 18:41

To je fakt supernázor, jenom nenabízí žádné řešení. Vy nějaké máte ? Asi ne, což u vás vůbec nepřekvapuje.

4 0
možnosti
MR

Zde nestojíme tak před panikou ale klasickým maloměšťáckým chováním a danou historickou zátěží kdy zde vládla strana ... .

Dokud nebude lidem hořet koudel u prdele, tak budou jen na všechno kafrat a komentovat a čekat na své byrokratické politiky a aktivitu zde.

Je to děsivé že naše společnost a společnosti v Evropě nejsou schopni ze sebe vytvořit prostor pro silné duševní altruistické osobnosti a státníky, odezva musí být ze zdola a ne jen na vlastním písečku.

Je potřeba vytvořit v Evropě nové mocenské centrum a převzít iniciativu a určovat vlastní společnou politiku a potupy.

Nejvhodnější se zde ukazuje Visegradská skupina. Zde jde o princip Svatoplukových prutů, neboť proti nám bude stát dožitá společenská doktrína ostatních států EU a byrokratický moloch Bruselu jež je na odpis.

Zde nesmíme spoléhat na západní země a něco od nich očekávat, ty jsou v zajetí svých historických zkušeností a mnohdy čekají na ránu do hlavy aby se jim konečně rozsvítilo.

Celá dosavadní  Evropská sociální humanistická  byrokratická doktrína je ve slepé uličce evoluce a s ní garda politiků, státníků. 

Zde se má opět přejít na státní úroveň a do čel států dostat skuteční státníci "vůdci" . Doslova mě zděsilo sdělení  Merkellové kde kritizovala Brusel za odpovědnost současného stavu. Zde je čistě čitelný stav politiky a vlastně chtěného dítěte západu kolektivní správy států... . 

V dobách krize je potřeba "odstavit" byrokracii a přejít k akci, svět jak si nepočká. Odepsaná je i současná politická garnitura nejen vlády ale všech stran, jen o něco se pokouší Babiš, či Chovanec ... . Nakonec to dopadne tak že v lepším případě se moci u nás ujme armáda a otočí kormidlem do správného kurzu, nebo se aktivuje NATO. Nesmí se dopustit kolaps států pod přílivem uprchlíků a je potřeba chránit ta území kde nejsou tábory a odkud by mohla vzejít ofenzíva v případě neřízeného rozlivu migrantů a nástupu černého moru... .

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PK

P12e42t15r 22K34ř76í39ž

25. 8. 2015 16:45

Reálné zkušenosti se skutečnými "uprchlíky" sděluje následující rozhovor s člověkem, který s nimi v Německu přichází již 7 měsíců do denního kontaktu. Čtení je to neuvěřitelné. Pokud zde tito budou chodit volně...

http://www.jcted.cz/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/#.VdsTBg36aMo.facebook

5 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik