Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Takže zase postavíme na čáře ploty z ostnatého drátu a pustíme do nich 20 000V a špačkárny s kulomety....Zaměstnáme x vyhozených vojáků a policistů aby dělali pohraničníky...

I tak to vyjde 10x levněji něž ty přivandrovalce doživotně živit...

Protože rozkaz zněl jasně - "muž s koženou brašnou nesmí projít"...

4 0
možnosti
MR

Zde ale padá taky odpovědnost na samotnou společnost i na Vás. Jak to že u nás není silná občanská platforma jež bude podporovat vládu v určité politické linii vůči EU.

Dále je zde potřeba občanská komunikaci s okolními státy Visegradské skupiny a podporovat své vlády v jednotné linii vůči 24 zemím jež budou proti nám.

Máme sami možnost to řešit v rámci svého společného prostoru a vytvořit tak nové Evropské centrum a exodus řešit po vlastní ose.

Nebo se bude čekat na druhý Mnichov, diktát Bruselu ... . 

Zde je naší největší slabinou ovčonská většina jež čeká na svého baču ... .

3 0
možnosti
JL

Vláda nic nedělá, protože zatím nebyl důvod. Ale když Maďarsko postaví od zítřka přehradu, veletok lidí se někam musí roztéct: logicky všemi směry hlavně směr Rakousko - čili západ. Něco se bude vracet a největší problém bude mít Srbsko, resp. Chorvatsko. Vítěz je jasný: Rusko. V Kremlu se smějí, až se za břicha popadají.

2 0
možnosti
MR

Jako voják by jste měl mít vojenskou strategii. Zde platí Svatoplukovi pruty, tedy více občansky i na úrovni parlamentů a vlád podpořit Visegradskou skupiny, případně další země jež se přidají.

Mít společnou  vojenské jednotky na ochranu vnějších hranic Visegradu. Dále vnitřní  vojenské jednotky jež by řešily následky uprchlické krize uvnitř našeho prostoru.

Zde by se zapojilo i námořnictva a případně zapůjčily  lodě na 1 deportaci. Deportování by byli mladí singl muži a ekonomičtí uprchlíci.

Mladí muži křesťanského vyznání by měli volbu zůstat a projít vojenským výcvikem.

Následně pomoc Srbsku, Makedonii, Řecku a to logisticky, materiálně a finančně zvládnout zdejší uprchlíky.

Zmapovat stav uprchlických táborů v Jordánsku a Turecku a zde opět, finančně, logisticky, materiálně pomoci.

Jednat s Tureckem a Izraelem a Nato na vojenské stabilizaci Sýrie a Iráku.

Dohodnout se s Řeckem, přístup k jeho mořské hranici a zde vytvořit společnou námořní i pevninskou vojenskou stráž.

jestli se západ probere tak by se stabilizovala Afrika.

1 0
možnosti
Foto

Ráda bych věděla, komu poslouží vylidnění ropných nalezišť a rozvrácení evropských států infiltrací kulturně zcela odlišnými davy lidí.

Postup migrantů trochu připomíná metodu boje Ghándího, který k tomu, aby porazil Brity, nepotřeboval jediný výstřel. On sice spoléhal na pasivní rezistenci, muslimové však této metodě vtiskli osobitý ráz morálního nátlaku. 

Jejich věrní spojenci, tedy místní neziskovky a již usídlení soukmenovci předpřipravili půdu a pilně pracují na tom, aby invaze probíhala bez závažných zádrhelů.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS