Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechcete už přestat s těmi "sluníčkáři"? Kolik takových pomatenců u nás je? Pár stovek? Děláte si kariéru na vymezování vůči někomu, kdo v podstatě neexistuje.

1 0
možnosti

Hezky vám to Vít Bárta napsal, což o to. Otázka, jakou hodnotu to má. Koukám, pořád zneužíváte uniformu v politickém boji...

4 9
možnosti
Foto

Vy nemáte moc veselý život co? Antidepresiva Vám napíše dnes i obvodní lékař.

0 0
možnosti

Nechci vám, odborníkům na islám a migraci do toho moc kecat, ale nejen tato diskuse malinko smrdí a dostává se do kolize s naším právním řádem. Poloskryté výzvy k vystěhování muslimů, viz Jarda Chovanec...., jsou minimálně na hraně. Popírají základní lidské právo na svobodu náboženství, které je po desetiletí zakotveno i v ústavě. Pro svůj klid volte raději slova a používejte výrazy jako islamisté apod.O podněcování nemluvě. Přeberte si to jak chcete.;-)

5 12
možnosti

Co to je - islamista? Člověk, který vyznává islám? A kdo je pak muslim? Ten snad nevyznává islám?

2 0
možnosti
Foto

Právo šaria je islámské právo. Šaria je základem každého požadavku, který muslimové vůči naší společnosti činí.

5 0
možnosti

Víte pane Lidinský ani nechápu jak jsem mohl být tak slepý a mít ve Vás nějakou naději na vyřešení tohoto problému, který nás jednoho dne zabije.

Myslel jsem, že kopete sám za sebe a že vše co říkáte myslíte tak nějak vážně, po svém, po vojensky. S chutí válečníka.

Pak jsem Vás slyšel a viděl u pana Veselovského a snažil jsem si vsugerovat, že to co jsem viděl bylo jen nahrané a že vše, to co děláte nemá co dělat s populismem a prosazováním Vaší strany.

Dnes už bohužel vidím, že jsem se ve Vás příšerně spletl. Je mi smutno, když někdo o kom jsem si myslel, že je hrdina a jedná skutečně jen pro blaho této země, není víc než populista a rváč o koryto..

Mrzí mne, že jsem to musel napsat, ale takto to prostě vidím..Rv

2 3
možnosti

Není nad upřímnost, toho si cením.

1 1
možnosti

Podsunujete a mluvíte za jiné. Jak jste dospěl k větě: "Sluníčkáři nenáviděný průzkum."? Proč nenáviděný? Mě připadá 65% tak akorát a to neznám metodiku. 

A když už jsme u "podsouvání", zkuste odhadnout, kolik evropských muslimů by volilo šáriu v případě jejího uplatnění na svoji vlastní osobu.

...a žádné vytáčky:-P

1 4
možnosti

Co je to za stupidní otázku? 65% považuje šaríu za nadřazenou. Co chcete k tomu ještě dovysvětlit proboha?

2 0
možnosti

Uprchlický exodus nám taktéž ukazuje určité zrcadlo o naší i evropské společnosti a její dysfunkcí.

Jde vlastně o stupňující se krizi další ideologie jež následovala po socialistické, kde mezičlen byla demokracie a samostatnost, jež následně byla vystřídána kolektivismem, kde rozhodují všichni a všichni nesou odpovědnost.  

V naší zemi to dospělo do obludných rozměrů sociální rovnostářské dotační společnosti, jež dává větší šanci těm jež mají jednoduché potřeby a jednoduchý pohled na svět, případně dvojí vidění světa.

To vytěsňuje ze společnosti tu část jež vytváří duševní a kulturní i technické společenské hodnoty, třeba jako dříve Čapek, J.Masaryk ... .

Je celkem tristní sledovat jak se zde lidé vzájemně koušou a bijí o vlastní názor, přitom svět je dávno jinde a vyžaduje aktivitu.

Největší brzdou zde není tak samotný exodus, ale obludný stav impotentního sociálního dotačního kolektivismu, kde se utopí jakákoliv aktivita, nebo je lidi zase mezi sebou požerou. 

Topíme se v této kolektivní bezmoci ... .

0 0
možnosti

Šáría obecně znamená islámskou věrouku, návod na správný život podle víry. Něco podobného mají křesťané a zajímalo by mne, kolik procent křesťanů staví náboženská pravidla nad zákony. Správně by měli všichni.

3 9
možnosti
Foto

Pane Koláři dovzdělejte se a zjistěte si, co je šaria. Můžete mně říct nějak náboženská pravidla, které křesťané staví nad zákony ?

2 0
možnosti

Opět jen konstatujete co už je dávno známo a době je už o hodně dále, jen  hrajete na lacinou strunu.Takových lidí je zde na blogu  a doba se jen zhoršuje ... .

Jak nám to pomůže v aktuální situaci kdy je potřeba tlačit na určitý postoj vlády a probudit občany k nějaké aktivitě, tak aby si v Bruselu či Berlíně jen neřekli to je jen partička politiků z Čech kde navíc nehrozí nic více, neboť občanský postoje je zde vlažný a lidi si mezi sebou ... .

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik