Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Vojáčku, prozradím vám sladké tajemství. Na blogu se volby nevyhrávají, opravdu ne. Zde je to jen takové panoptikum všelikých zoufalců. Pokud vám to poradil někdo z vašich kameraden, tak mu nevěřte.

Mimochodem, co říkáte útoku vašich soukmenovců z BPI na Kamila Střihavku?

3 2
možnosti
Foto

Napsal to sám už v perexu - rozum mu zůstává stát.

0 1
možnosti
Foto

Takže USA  založili islamisti?Toto dejte do učebnic USA. Ale až se USA chopí doopravdy islamisti, ti pak přepíši dějiny a budeme se divit. 

Velká část obyvatel USA se domnívá, že Obama je muslim. Pletou se, je křesťan. George Washington by byl podle autora článku muslim. To je mi teda novinka!?

0 1
možnosti
JR

J59a15r23a 36R36a16n77k

9. 10. 2015 19:31

Domnivala jsem se, ze pri postupu v armade to prichazi s vyssim a nustalym vzdelanim, asi tomu tak nebylo u Vas, tento prispevek mne docela rozesmal:

"dodržování práva šaría a dalších podobných kulturních obohacení, ta jsou možná  přínosem pro USA:,,,,,umite anglicky? V USA zadne pravo sharia neexistuje, podezreli jsou sledovani a ve vetsine pripadu v cas zastizeni na letistich, kdy se snazi dostat na mista boju a zahrat si na vojaky Vy nectete zdejsi zpravy, Vam staci ty osbskurni v cestine. Tady cteme kazdou chvili, ze byl nekdo zadrzen, veznen, prave probigha soud s Toronto 18, nekteri z nich budou i zbaveni kanadskeho obcansti, deportovani.

2 4
možnosti
VV

Ja vychazel z toho, ze lide kteri se nemohou nikde jinde uchytit jdou k profesionalni armade armade.

Nektera deni v armade USA mne v tom utvrzovala a v armade CR tomu nebude urcite jinak.

1 3
možnosti
Foto

"Nepřijde mi relevantní porovnávat přínos přistěhovalců v USA, tedy v zemi, která je na příchodu imigrantů už 200 let založena, s naší zemí, kde stále drtivou většinu obyvatel tvoří Češi, tedy původní obyvatelstvo."

1/ Češi zde nejsou původními obyvateli. Naši předkové sem přišli jako migranti jen asi o 1 000 let dříve než Evropané do Ameriky

2/ Možná to, že je náš národ "jednolitý" s relativně malým počtem cizinců a USA jsou složeny mnohem pestřeji je ten důvod proč jsme my ekonomicky tam kde jsme a USA tam kde je.

3/ Něco na slovech pana velvyslance bude když pořád převládá počet čechů, kteří se stěhují do USA nad těmi co jdou opačným směrem

4 6
možnosti
JF

Argument o prospěšnosti emigrantů v USA je nesmyslný. Jedná se o jedince a dle stejného metru musí uvést další jedince z opačné strany - tedy neprospěšný pro USA - např. Carnajev a další jiní násilníci. Schapiro je blábola.

11 1
možnosti
JR

J62a25r93a 35R27a91n64k

9. 10. 2015 19:33

Pritom meli bratri Carnajevove vse zadarmo.....

0 1
možnosti
KD

Schapiro neví, že mezi Mexikem a uSA postavili Američané 4 000 km dlouhý plot a ostře ho hlídají. Neměl by tedy své zemi navrhnout, ať ten plot si zbourají a nebrání se tak imigrantskému obohacení a tím exploznímu růstu americké ekonomiky.

16 3
možnosti
AEA

Pane Dvoraku,

mate spatne informace o USA, staci jet na Google anebo Wikipedii...

Shapiro vi velice dobre co se deje ale protoze je kamaradem Obamu ze studentskych let a je placeny za obamovskou propagandu, ktere uz veri jenom pomatenci typu USA-Merkelova. Proto lidi uz nechteji volit hamizne a prodejne profesinalni politiky, proto vyhravaji Trump, Carson, Fiorina atd...

Pro upresneni:

 hranice mezi USA a Mexikemje dlouha 3,145 km z toho 310 km je oploceno proti pruniku pesich a 248.3km proti pruniku automobilu, dovedna "oploceno" 554.1 km.

V USA je podle nezavislych odhadu 38 milionu ilegalu, kazdy den pres hranice z Mexica do USA proudi 2000-4000 ilegalu...

1 0
možnosti
PB

..... áááá, tak bezesporu přínosem sou,- však se máme taky čem pochlubit,- takovej Američan ve vládě, Slovák dokonce místopremiér,- .... a labutí píseň integrace Stehlíková Džamila,- to je moja nejoblíbenější migrantka V;-D!

6 0
možnosti
JC

Jo.:-)

I tu Prahu řídí Slovenka. Otázka sice je, jak, ale ...;-)

2 2
možnosti
MD

Nebudete to mit jednoduche, velvyslanec tu ma docela 'peknou' ochranku. I kdyz slozenou z nadsenych dobrovolniku.

8 1
možnosti
VK

Já budu taky demagog, jako Úsvit. 

Kolik stojí stát renty bývalým členům ozbrojených složek z armády, policie, celní správy, kteří se celý život hrabali v papírech a o přímém výkonu služby slyšeli jen z vyprávění?

5 12
možnosti
VK

Lampasáci dali minus, ale částku nenapíšou;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik