Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J92o80s15e64f 47Š97p22e39r98l

20. 10. 2015 13:28

Podle mě je článek dobře napsaný...oddělil totiž v diskusi zrno od plev.

Ti, kteří se ihned chytli toho, že cizinec přece nemusí být ihned imigrant, ihned vyjevili ostatním, že nechápou psaný text, protože článek jasně vysvětluje úplně jiné věci, nad kterými bychom se měli zamyslet.

To ovšem samozřejmě není dost, ihned si tyhle "bystré" hlavičky daly dohromady jméno autora s Úsvitem, v hlavičkách se rozbzučel alarm a začala blikat červená výstražná světla. Od tohoto okamžiku se mozek přepíná do agresivního modu a výsledkem jsou komentáře v podobě psané žumpy, kterou máme tu čest si zde přečíst.

Věci nejsou červené a modré - pardon, mám obavu v těchto diskusích použít barvy "černá" a "bílá", neboť zrovna těmto inteligentním potracenkám by to mohlo dát vodu na mlýn - ale podle zdejších komentátorů, jste  barevné spektrum názorů vážně krutě zredukovali.

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že se cítíte být zrnem. Jen jestli vám zpod čepice nekouká námel...:-)

0 0
možnosti
LV

Pan Lidinský se jaksy zapomněl zmínit, z jakých důvodů byla novela zamítnuta (http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=7&ct=598&ct1=1) a také to, že aktuálně je již ve třetím čtení novela tohoto zákona (http://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=7&t=463).

0 0
možnosti

J87o76s87e95f 64Š43p11e82r59l

20. 10. 2015 13:29

ještě že jen jaksy....

1 0
možnosti
ON

O32t17t62o 55N56o45v87a97k

16. 10. 2015 16:14

Vetsina trollu nepochopila, ze se jednsa o hypoteticky priklad.

Tedy pokud by ilegal znasilnil personal v zachytnem tabore, muze zadat o azyl, stejne jako ten, ktery zmlatil ostrahu pred cca 1 mesicem ... ani kdyby zmlatil cely tabor a podpalil jejj, nebude to mit relevantni vliv na jeho azylove rizeni, protoze kdyz to zmini v oduvodneni, bude to napnuto u soudu a pokud by to byl jediny argument, muze zde zustat.

Stejne jako v UK, kde nemohli deportovat vraha, proze by mu doma hrozil trest smrti za terorizmus, tedy jej po odpykani trestu v UK, musi dale zivit obcane z dani a doufat, ze uz nikoho nezavrazdi. [>-][>-][>-]

1 0
možnosti
Foto

No, nevím, ale já se za trolla nepovažuju. Kritizoval jsem článek slušně. Dobrá kritika dokáže člověka posunut dál.

0 0
možnosti
MV

Vy jste dobrej bloud:-)

0 0
možnosti
Foto

Někteří diskutující se tady točí na tom, že ti pachatelé nebyli žadatelé o azyl. To ani nebyli. Autor blogu to jasně říká. Uvádí to jako příklad, který má ilustrovat fakt, že náš azylový zákon je zastaralý a že ho vláda odmítla novelizovat. Proto se může stát, že pokud by pachatel takového činu byla žadatel o azyl, nemohli bychom ukončit azylovou proceduru. nebyl by to důvod pro neudělení azylu. Přečtěte si to pořádně!

7 0
možnosti
RH

Taky nám berou práci...

0 1
možnosti
ON

O81t14t68o 71N63o72v83a79k

16. 10. 2015 16:05

praci ne, socialni davky a duchody ... tedy mi kradou penize.

5 0
možnosti
Foto

Jak vidím článek zmizel z hlavní strany. Pro blog přínos, pro autora ponaučení. Příště lépe rozlišovat, analyzovat, prostě si lépe rekognoskovat terén...:-)

1 0
možnosti
JL

Čistý nonsens. Na území ČR, žije 4,1% cizinců, čili jinými slovy, každý dvacátý pátý je cizinec. S azylovou politikou to nemá nic společného.

3 0
možnosti
RC

Predseda politicke strany a tak prekrucuje?

Jak muzete vedet, ze by dostali azyl, kdyz ani nevite, odkud jsou????

Navic ti lide mohli byt dokonce cizinci s povolenim pobytu a ti o zadny azyl ani zadat nemusi, nebot jsou na nasem uzemi legalne.

No kazda lez dobra, ze?

3 0
možnosti

Tak tohle vojenské veteránní individuum chce kandidovat ve volbách. 8-oPřitom si plete cizince s imigranty. Cizinec, který u nás žije a má v Česku vlastní auto, určitě nebude tím xenofoby nenáviděným imigrantem. Jenže tenhle vojenskej veterán nás nejspíš bude přesvědčovat, že imigranti k nám jezdí osobními auty a vymetají diskotéky.

6 4
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik