Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Sluníčkově obhajovat islám - muslimy a pomáhat i nelegálům by mělo být, zvláště ve světle událostí ve Francii, hodnoceno a souzeno jako ohrožení státu.

2 0
možnosti

Souhlas. A drzim palce, aby se pan Lidinsky dostal do parlamentu... a pokud mozno s velkou skupinou svych kolegu tak, aby mohl ovlivnovat deni v parlamentu ve prospech obcanu teto zeme.

2 0
možnosti

Takhle dopadne snaha "ochočit" si svět podle Evropského střihu. Evropská společnost žila v určité iluzi lidského duševního pokroku a teď byla probuzena z této letargie.

Na západní straně Evropy se zkrátka  oddělila od reality a vytvořila si určité návyky o lidských hodnotých, morálce a nechala své vlády konat a otevřela se slepě uprchlickému exodu.

Na východné straně Evropy zase ovčonské společnosti nijak nekomunikují s vládou a očekávají že za ně to stát prostě vyřeší a když se něco semele tak si vyhlídnou křiklouny, populisty. 

Zkrátka jde o krizi občanských hodnot, postojů a společenských rovnostářských dogmat.

Tohle je a bude za to daň ... .

1 0
možnosti

Karma. Jen se obávám že anarchisté a všichni ti vítači svoje myšlenkové pochody a kroky nepřehodnotí.

7 0
možnosti

Spíš budou kopat víc kolem sebe, protože se budou kvůli většímu oprávněnému hněvu a strachu lidí budou cítit více ohrožení.

7 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik