Diskuse

První Čech napaden imigranty: Špičatá tyč prolétla předním sklem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P57a53v19e63l 31K46r25á70l

2. 12. 2015 12:10

První čech napaden migranty?Podle Konvičků a spol,a jejich mediální masáži a šíření hoaxů už byla imigranty zavrařděna tak půlka republiky.Dohodněte se už sakra,vždyť to akorát mate;-D

0 0
možnosti

Karma.Jen je prosim nazyvejte spravne.Muslimsti nelegalove.

0 0
možnosti

R^ Docela slušný popis situace u Calais, včetně incidentu, v němž byl český občan. Ještě snad kritika, že to franc. policie nezvládá; otázka je, která slůňata v řízení státu na všech stupních za to mohou?!

Čeká nás stejný obraz?

2 1
možnosti

Tak imigranti v Calais sejí vítr, aby jim tam soukmenovec Lidinský šel sklidit bouři. Už vidím Lidinského, jak se svými protiimigračními milicemi z řad Úsvitu a BPI jede dělat do Calais pořádek.;-D

Lidinskému vůbec nedochází, že ten bordel u tunelu má zvládnout francouzská policie, která na to ale kašle, což je vodou na mlýn Lidinskému, aby tady zasel nenávist.

9 8
možnosti
Foto

J96a80k27u85b 47R44o90t25h

1. 12. 2015 14:27

Lidinskému toho nedochází (stejně jako jeho parteigenossen) mnohem víc. Ale - jen ho nechte, třeba tam pojede a bude od toho klauna chvilku pokoj.:-/

9 5
možnosti
Foto

problém běženců je stejně děsivý, jako nárůst populistů, kteří si na tom přihřívají svoji polívčičku.

10 2
možnosti

Neni desivejsi spise to, ze nase elity dopustily to, co se deje, a kdyz uz to dopustily, tak problemy neresi?

4 1
možnosti

Dobrý politik, který nehraje na strunu populismu, se snaží vidět jevy v širším kontextu a rozhodně se chrání toho dělat obecné závěry z jednotlivých incidentů.

Imigrace je komplexní problém. Problém, který je dlouho zřejmý a očekávatelný. Navíc je přirozené a dokonce evolučně podmíněné, že v Evropě, kde životní úroveň roste, zatímco počet původních obyvatel klesá, musí nastat a stále růst imigrační tlak. Jsme v situaci, kdy:

1) Téměř geometricky roste počet obyvatel Země

2) V informačně propojeném světě jsou příliš velké rozdíly v životní úrovni, dostupnosti zdrojů, stabilitě apod.

Podotkněme, že Evropa NEDĚLALA NIC V OBLASTI PŘÍPRAVY NA HROZBU RŮSTU IMIGRACE, ačkoli o ní nejen odborníci mluví již po desetiletí. Ani serioznější politici, ani populisté vašeho zrna neřešili skutečné problémy, které nám hrozí. Místo toho se zabývali víceméně tím, co jim přinese okamžitý politický zisk, nebo co jim zajistí příští zvolení. A problémy, které aktuálně obyvatelstvo netížili, politikové nechávali pod pokličkou tak dlouho, jak jen to bylo možné.

11 0
možnosti

Pravda... jen doplnim, ze populistu od poctiveho politika odlisi az jeho ciny v momente, kdy bude mit realnou moc... Takze posuzovat kdo je pan Lidinsky je, rekl bych, predcasne...

2 0
možnosti
Foto

V poslední větě máte naprostou pravdu-jen by mě zajímalo proč se tím neřídíte.

Jinak:

Když rozesíváte nenávist co očekáváte, že sklidíte?8-o

4 7
možnosti
Foto

Je to jen otázka času, kdy se ta bouře přižene. A všichni ti, kdo mohou dnes něco dělat jen vyčkávají nebo dokonce napomáhají tomu, aby ta bouře byla co nejkrvavější.

6 0
možnosti

Tou poslední větou jste to celé shodil!

1 1
možnosti

Na druhou stranu, na Kašuku nemáte. To je demagog o level výš. Kdepak tyč v kamionu, ale chudinky děti na ulici...?

6 2
možnosti

Vy ho nemate hodne rad, neniliz pravda? :)

0 2
možnosti