Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J12i78ř65í 31V89a39c13a

9. 1. 2016 8:11

Policie tam podle zpráv byla, ale po 5 minutách měli tolik zadržených, že dal už jen čekali na jejich odvoz ..... Toho se 6 hodin nedočkali.

No a posily a zálohy byly v Mnichově - hrozba teroristického útoku.

0 0
možnosti
KK

Asi byl pro ně problém dát jim pouta k lampě či zábradlí a jít si pro další, případně je znehybnit tak, jak by to udělali domácím.

0 0
možnosti
Foto

Jednoznačně: tábory s vojenským režimem, osoby s nejasnou identitou okamžitě vyhostit a za každý přestupek rovněž, vyhlásit lokální výjimečný stav.

5 0
možnosti
MN

Šílené je, že ty gangy se chovají přirozeně, jak jim velí kultura zemí, odkud přišli. Oni neznásilňují, jen se uspokojují na ženách, které pro ně neznamenají nic jiného než pomůcku. Oni nekradou, jen si berou, co chtějí, pojem osobního vlastnictví neznají. Chovají se agresivně, protože v jejich zemích je to normální, všichni ke všem se chovají agresivně.

Ten, kdo se ale v tomto střetu nechová přirozeně, jak mu velí kultura jeho zemí, je vedoucí elita Evropské Unie v čele s Merkel. Tato vrstva lidí se chová zcela deviantně a dekadentně, jako psychicky nemocný člověk, který je ovšem svému okolí velmi nebezpečný a měl by být ihned izolován.

9 0
možnosti
LN

..proč policie nezasáhla..???. viděl bych několik důvodů...na sebe dosti těsně navazujících...

....absolutní podcenění skutečnosti....prostě v německu vládlo multikulti sluníčkové přesvědčení...že se nic nemůže stát....i proto byl počet policajtů na místě těžce podceněn (jako protiváhu bych poskytl dosti kritizované zajištění akcí v praze v průběhu listopadu loňského roku)

...v důsledku podcenění asi následovalo celkem logické pokračování....na místě přítomní policajti to vyhodnotili tak že při případném zásahu by nejspíš dostali na budku...tak raději stáhli ocasy ...a možná čekali na posily...

...posily však nebyly...neb ...viz výše....

...v neposlední řadě ...to všechno jen dodalo větší sebevědomí té bandě přivadrovalců...kteří si tímto způsobem nejspíš chtěli vyzkoušet...co všechno jim německo dovolí...myslím že můžou být spokojeni...dovolili ji skoro všechno.....

...a úplně nakonec bych se dovolil zamyslet na d jednou věcí...kdyby se to co se stalo ...stalo jen na jednom místě...taky bych asi byl ochoten uvěřit i tomu...že se jednalo o náhodně sebranou bandu nadrženců....ale to že se to dělo na mnoha místech...a prakticky všude v jeden čas...by měl být im,pul k zamyšlení odpovědných....tohle jednoznačně byla KOORDINOVANÁ AKCE.....patrně zamýšlená jako něco...co se ve válce nazývá ...průzkum bojem....a s ohledem na výsledek ...pro organizátory mimořádně úspěšná...protože se prokázalo...že na takové množství drbanů jednajících najednou...prostě Evropa připravená není....a příště už nemusí jít o nějakou ochmatiku.....

13 0
možnosti
VV

Ale houby slunickove presvedceni. Kolinska policie je jednoduse neschopna.

Podivejte se ja zasahovala u pripadu Degowski Rösner https://de.wikipedia.org/wiki/Geiselnahme_von_Gladbeck

0 0
možnosti
OK

Dejte pokoj s pannnnnnami.

1 0
možnosti
PD

P13a89v34e49l 50D52u91d32r

8. 1. 2016 11:09

Policistů tam bylo málo, protože nemohli být všude. Zmlátili by je, kdyby chtěli zasáhnout. Je to selhání politiků.

0 0
možnosti
LK

Nevidím jediný důvod, proč osobě mlátící jednoho policistu, druhý policista neustřelí palici.

10 0
možnosti