Diskuse

Voláme všechny muslimy… Radio Hlas islámu začalo vysílat

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednoznačně. Konec západu. Konzumem otupělí evropané už nemají sílu se tomu všemu přímo bránit. Snad aspoň času německa a Rakousko zvládnou zůstat na správné straně.

0 0
možnosti

Slyšel jste někdy polské katolické rádio Maria? Mimochodem, pořád zneuzivate vojenskou uniformu v politické soutěži?

3 3
možnosti
Foto

Za službu vlasti má plné právu tuto uniformu nosit. Co jste kdy byla ochotna pro blaho vlasti obětovat Vy, že ho tu školíte?

4 1
možnosti

Ať si v západní Evropě dělají zápodoevropané, co chtějí. My se ale od nich musíme co nejrychleji odříznout, chceme-li zachovat svou národní existenci a slušnou středoevropskou kulturu.

3 0
možnosti

Rozhodně to je čistka, občané celé Evropy, kteří volí podobné politiky jako Cameron dobrovolně hlasují pro vlastní konec. Tohle je určitě sen všech manipulátorů, člověk, který jde na popravu a ještě u toho má dobrý pocit. Historie se neopakuje.

4 0
možnosti

Aniž bych se ručníku zastával, tak furt je islám povolené náboženství a nepovolit jim rádio apriori jaksi ani nejde. Až tam budou mektat něco proti zákonného, tak to asi zakázat lze. Když se žádá o licenci na frekvenci, tak se popíše záměr, ze kterého úřady vychází. A nemohou předjímat coby, kdyby. Docela se vojáku děsím toho, že něco s tak nízkým právním vědomím chce dělat poslance.

5 4
možnosti

V tom případě je chyba, že zákonodárci dosud islám v křesťanských zemích nezakázali.

7 0
možnosti

Něco tak hloupého se může dít jen ve vyčpělé Evropě. Duchovně vytunelovaný starý kontinent se úporně snaží odrovnat se hned a za každou cenu.

8 0
možnosti

Velmi přesné zhodnocení situace.

Karma R^

5 0
možnosti

Na jedné straně se nám tu přelidňuje svět (to ovšem neplatí pro původní evropskou civilizaci). Na straně druhé se Evropa vyprazdňuje nejen populačně, ale i duchovně.

3 2
možnosti
Foto

Asi Vám uniklo, že např. hustota obyvatel v Africe (30,5obyv./km2) je výrazně nižší než hustota obyvatel v Evropě (72obyv./km2).

Evropa je přelidněná, nikdy v minulosti v ní nežilo tolik lidí jako dnes. Její zdroje nejsou neomezené.

16 0
možnosti

R^ myslím si to samé, poslední dobou se potvrzuje, že se jedná o cílenou genocidu evropských národů, díky za článek

11 0
možnosti

Na masové vyvraždění Evropy jim Rusko nedodalo dost zbraní a my dost semtexu.

2 2
možnosti