Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Vy se divíte, že je vůči EU tak pozorný? A víte kde pracuje jeho maminka? No přece jako evropská soudkyně v Luxemburgu. Soudím, že tam už hřeje židličku pro synka.

3 0
možnosti
MK

Zastanu se Pelikána (ač ho nesnáším), pokud je to právně již upraveno, není třeba dělat nové §§. Pokud se tedy o někom zjistí měl, že měl jakékoliv pletky s ISIL nebo jinou teroristickou organizací, měl by si tedy jít sednout minimálně za podporu terorismu. Otázkou je, zda od nás někdo tam bojoval či jinak pomáhal? Pokud ano, tak zda vyl potrestán? Taky by mne zajímalo, jak je to s přímou či nepřímou podporou ISILu některých obyvatel ČR ISIL na území ČR? Je to trestné či nikoliv?

0 0
možnosti
Foto

A vztahuje se posuzování "podpory terorismu" i na aktivity mimo území ČR? Tedy pokud dotyčný odjede na blízký východ a působí v IS, aniž by se zapojil do vraždění, může se v ČR stíhat?

0 0
možnosti
MK

R^ Dobré upozornění; je to pro pana ministra typické. Umí strašit § 356, ale zák. 3/2002 sb. §5 nezná! (nebo ho nechce znát?!)

No, umíte si představit, že by vloni dal za pravdu xenofobům a rasistům?!8-o

5 0
možnosti
JC

To je velmi zajímavé sdělení.

Zkuste tuto informaci prosadit i do televizí (aspoň některé) a do tištěných novin. Raději třeba i do Blesku nebo Prásku než nikam.

6 0
možnosti
ZB

Blesk a Prásk ;-), to jsou dnes "vlastenecké tiskoviny" nebo jen ironicky narážíte na inteligenci čtenářů bulváru a tím i všech "vlastenců"....;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik