Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Dokud nebude hrozit vyhoštění CELÉ rodiny do původní "vlasti", tak se asi nic nezmění. V muslimských rodinách jsou tyto vazby velmi silné. Takže je potřeba začít asi tam.

Zbraň sama o sobě za to nemůže, že ji někdo využije k vraždění nevinných. Ten kohoutek musí zmáčknout konkrétní osoba.

0 0
možnosti
Foto

V USA je přestřelka na pořadu skoro každý měsíc a Strana zelených v ČR by se asi musela zbláznit, pokud by to vše komentovala bez důkladnější znalosti veškerých kauz. Je dobré maximálně vyjádřit obětem upřímnou soustrast. Komentář nechme na amerických úřadech a výsledcích vyšetřování. Ostatně před delší dobou v USA útočili kirgistánsko-američtí občané, přistěhovalci bratři Carnajevové. A kde jsme mohli naleznout oficiální prohlášení pana Lidinského?

2 2
možnosti
Foto

V USA je přestřelka na pořadu skoro každý měsíc a Strana zelených v ČR by se asi musela zbláznit, pokud by to vše komentovala bez důkladnější znalosti veškerých kauz. Je dobé maximálně vyjádřit obětem upřímnou soustrast. Komentář nechme na amerických úřadech a výsledcích vyšetřování. Ostatně před delší dobou v USA útočili kirgistánsko-američtí občané, přistěhovalci bratři Carnajevové. A kde jsme mohli naleznout oficiální prohlášení pana Lidinského?

1 1
možnosti
Foto

Pane Lidinský, viděl jsem upoutávku na Váš článek, tak jsem skočil na blog, které jinak obecně čtu minimálně. Nevím, jestli máte ve zvyku diskutérům odpovídat, ale pokud ano, rád bych se Vás zeptal na poslední část článku. Většinu argumentace beru jako celkem svěží politickou publicistiku, ale odkud berete, že islamizace se plíživě snaží proniknout do střední Evropy? Pokud nějaký muslimský uprchlík zabloudil do ČR, hezky rychle zase šel dál - směrem na západ. Dokonce organizovaně přistěhovaní Iráčané, poté co viděli náš zemský ráj na pohled, tak šli buďto opět na západ, nebo zpět do válčícího Iráku. Myslel jste těch pár přiženěných studentů a několik za ně provdaných Češek? Nebo ty 2-3 případy, kdy v desetimilionovém státě nějaká holka nosí ve škole šátek na hlavě kvůli víře, mnohem méně než třeba onkologické pacientky kvůli studu? Neznám poměry na Slovensku či v Polsku, ale tipuju je podobně. Nebojíte se spíše přeludu než reality?

2 15
možnosti
RH

Dnes možná přelud, zítra či pozítří.... Kdo ví? Ani ta západní Evropa není nafukovací a pokud se do ní budou imigranti tlačit i přes nás, budou k nám vraceni... Nehledě na to, že v rámci Schengenu je volný pohyb osob, takže kdo ví, kolik jich třeba jen "nahodile" přejde k nám, něco provedou a pak v "tichosti" zaplujou zpět do DE či AU. Nebo vy snad máte nějaké statistiky a údaje, jak to u nás vypadat bude v 2017, 2018 atd.?

8 0
možnosti
JB

J98a93n 83B28l16a59ž98e26k

15. 6. 2016 20:45

Vítek konečně poslal noty?

1 3
možnosti
VB

:-):-)Dlouho jsem nečetl výpotky Polického:-) už jsem myslel že tady netroluje RvEU

6 1
možnosti
TP

T29o51m59á93š 51P63í77c84l

15. 6. 2016 19:59

Pane Lidinský, až se cynický zelený odpad vyjádří, budeme ještě rádi vzpomínat na chvíle, kdy mlčeli.

9 2
možnosti

Já zase bych ocenil, kdyby se pan Lidinský netvářil jako jediný samozvaný spasitel národa. Ani pozitivní karma na iDNESu mu ale naštěstí nezaručí víc preferencí než tomu vysmívanému Stropnickému.

0 0
možnosti
MK

Ale pane Lidinský - Bárta Vás přece učil lépe, na tom hyenismu, jak už tady bylo řečeno, musíte ještě zapracovat.

1 6
možnosti
RJ

R90a15d87e18k 21J18a69r84o54š

14. 6. 2016 17:18

A proč by se měli Zelení a potažmo mladej Stropnický k dané věci vyjadřovat??? Samozřejmě budou dělat mrtvého brouka a čekat až celá ta "kauza" vyšumí, což je jedna z osvědčených PR strategií.

Nebo snad čekáte, že si začnou sypat popel na hlavu, vy jeden naivní člověče?

27 4
možnosti
JR

J51a52r56a 56R52a66n70k

14. 6. 2016 21:34

Proc by se vubec nekdo MUSEL vyjadrovat k udalosti z Orlanda? Je to jeden chytrejsi blog za druhym;-(;-(

7 7
možnosti
JL

Tak to je hodně slaboduché. Slovník, raději nezmiňovat.

I pěkně zelený futrál, je jenom futrál.

2 13
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik