Švédský premiér se asi „imigračně“ zbláznil. To chce zase dodávat Hitlerovi ocel?

Když jsem si dnes přečetl úryvky rozhovoru švédského předsedy vlády Stefana Löfvena, publikovaném v listu Financial Times, nestačil jsem se divit. 

Nechápu, kde severský premiér bere tu drzost osočovat východní země EU z nehodnotného přístupu k imigrantům.  

„Chápu, když řeknete, že tahle krize je problém. Ale abyste řekli: ‚Není to můj problém, nemůžeme přijmout muslimy‘, ne, to není podle mě součást našich evropských hodnot a tomuhle přístupu zkrátka nerozumím,“ uvedl v přepisu slova sociálně demokratického premiéra server Idnes.cz.

Dovolím si panu premiérovi připomenout, že nejen země EU, ale v podstatě celá Evropa stojí na křesťansko- židovských základech, nikoli muslimských. Že pan premiér toleruje ve svém státě NO-GO zóny a nechá pomalu ale jistě měnit původní ráz své kultury, vyústí za několik desetiletí v požadavek, aby byl ze švédské vlajky odstraněn kříž a byl nahrazen půlměsícem. Připomínám, že už dnes ve Švédsku pravidelně hoří centra pro uprchlíky.

Švédsko vůbec svou štědrou pro-imigrantskou finanční politikou, podobně jako Německo, způsobuje že migrační vlna do Evropy neslábne. Vždyť právě tento skandinávský stát patří k druhé nejvyhledávanější uprchlické destinaci. Löfven by měl demonstrativně poděkovat zemím jako Srbsko, Maďarsko, Rakousko, za to že na svých hranicích staví zábrany a ploty  a ne je peskovat, že nechtějí muslimy přijímat.

Hnutí Pegida, stejně jako Úsvit -Národní koalice, chce tuto řízenou imigrační tsunami zastavit legislativní a legální cestou. Už jsem zde v minulém blogu psal, že jsme podali návrh zákona o referendu o kvótách, která vláda odmítla, že se snažíme zastavit rituální porážku zvířat dhabíba (halal) povolenou ministerstvem zemědělství atd. Jinými slovy nechceme, aby tu za pár let vyrostl na rasové nenávisti novodobý Adolf Hitler, který požene kontinent do války. Nebo už pan švédský premiér, stejně jako jeho předchůdci, plánuje dodávat do nového „nacistického“ Německa ocel na výrobu zbraní?  

Autor: Miroslav Lidinský | středa 4.11.2015 12:26 | karma článku: 42,49 | přečteno: 3121x
  • Další články autora
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik