Miroslav Lidinský

Vivat France, refugees welcome, Alláhu akhbar

14. 11. 2015 10:30:56
Nemá cenu zde podrobně popisovat tragické události posledních několika hodin, snad jen pro úplnost připomenu, že Francií otřásly výbuchy a střelba, které připravily o život více než 150 lidí.

Odsuzuji tyto odporné teroristické činy a obětem vyjadřuji upřímnou soustrast. Vzhledem k tomu, že střelci křičeli Alláhu akhbar, jedná se o útok na celou naši civilizaci, na naše hodnoty.

Velmi se však obávám, že čin tohoto druhu nebyl v Evropě poslední a jsem si jist, že se během stále probíhající imigrační vlny nejen do Francie, ale i do ostatních zemí dostali islámští extremisté, kteří budou schopni ve jménu Alláha sprostě vraždit. Již před několika měsíci jsem obdržel informace, že přes hranice Schengenu přecházejí dobře organizované a vystrojené skupiny, u kterých nelze vyloučit vojenský výcvik.

Nejde se tomu bránit jinak, než radikálními kroky, mimo jiné zavřením hranic.Na jedné straně sice existuje právo na azyl, ale na straně druhé máme právo zavřít hranice. Doufám, že anarchisté, sluníčkáři a všichni, co pobíhají po nádražích s triky refugees welcome, přehodnotí své myšlenkové pochody a uvědomí si, že islám je neslučitelný s evropskými hodnotami jednou pro vždy.

I když jsou v nadpisu mého blogu použity hned tři cizí řeči, předpokládám že je každému význam i úmysl posloupnosti jasný a není třeba jej vysvětlovat...

Autor: Miroslav Lidinský | karma: 40.70 | přečteno: 2490 ×
Poslední články autora