Miroslav Lidinský

Kolik ještě Merkelová obětuje „panen“ na oltář multikulti?

8. 01. 2016 10:52:31
Asi nejsem sám, který se po silvestrovských událostech v Kolíně nad Rýnem, Hamburku a Stuttgartu, kdy imigranti masově kradli, osahávali a znásilňovali německé ženy položí otázku – proč nezasáhla policie?

Chabá nebo vůbec žádná policejní reakce, jež by utnula toto řádění po většinou syrských žadatelů o azyl, je smutným otiskem německé policie za silvestrovskými oslavami. Nabízí se pochopitelně celá řada vysvětlení - čekalo se na posily, čekalo se na rozkazy shora, ale dost možná měl někdo pokyn nezasáhnout a incidenty monitorovat. Dost možná se někdo bál, aby nerozpoutal řetězovou reakci, do níž by se mohl zapojit daleko vyšší počet frustrovaných vyznavačů proroka Mohameda a tato nejbohatší německá města by utrpěla podstatně víc šrámů a rozhořel by se obrovský konflikt. Copak ale může západní civilizace neustále ustupovat organizovanému násilí, copak může ustupovat imultikulturalismu a Islámu jako takovému? Kde se zastaví náš ústup?

V knize Jak zabít civilizaci popisuje její autor Benjamin Kuras na dokonalém případu servilitu evropských struktur směrem k idejím multikulturalismu „ O Vánocích 2010 Evropská komise rozesílal karty, v nichž bylo slovo Vánoce poprvé nahrazeno neutrálním „ sezónním pozdravem“, anglicky „Season Greetings“ Na rok 2011 vydala v několika stech tisících výtisků kalendář, v němž je 25: prosinec všedním dnem. Uvedla v něm všechny svátky islámské, indické a čínské – a opatrně, aby náhodou nebyla nařčena z antisemitismu, i židovské. Vánoce přestaly jako specificky evropský svátek existovat.“

Kam mají občané ustupovat, když i ozbrojené složky povinné dohlížet na veřejný pořádek mlčí? Mlčí však i mainstreamová média, která o incidentu neinformoval vůbec nebo s patřičným zpožděním. Následná vyjádření německého policejního prezidenta, že se celá věc musí vyšetřit a že viníci budou potrestáni nijak nenarovná poškozenou pověst policejního sboru a troufám si tvrdit, že v hlubším kontextu i celé naší západní civilizace. Stejně tak pověst nenarovná doporučení kolínské starostky držet se od přistěhovalců na délku paže.

Výsledkem strachu institucí jsou zneuctěné, vystrašené a psychicky labilní Němky, z nichž některé se nebály popsat své hrůzostrašné zážitky na kameru.

viz zde http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kodex-chovani-pro-zeny/r~7f78455cb51a11e58dc0002590604f2e/

Je to vzkaz pro nás všechny a pevně doufám, že si jej převezme především německá kancléřka a přehodnotí svou imigrační politiku. Kolik „ pannen“ chcete paní Merkelová ještě položit na oltář multikulturalismu, který jste vy sama navíc před několika lety veřejně odepsala.

Autor: Miroslav Lidinský | karma: 43.16 | přečteno: 3324 ×
Poslední články autora