Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako nejenom s bývalým kolegou s vámi souhlasím.R^

0 0
možnosti
Foto

Bojovat proti terorismu (islámskému stejně jako jakémukoli jinému) zbraní či slovem je správné a v tom prvním případě i statečné. Bojovat proti ubožákům utíkajícím z různých pohnutek ze svých zemí  je z mého pohledu válečného veterána nehodné.  Obávám se, že čestné a statečné lidi, jako jste vy,  zneužívají populističtí demagogové, kteří přesvědčují národ, že terorista, muslim, islamista, utečenec a migrant je stále jedna a tatáž osoba. Vy přece víte, že to tak není. Tak proč se necháváte takovými lidmi zneužívat?X

0 1
možnosti
Foto

J37i94ř20í 91H45e32g60e55r

6. 7. 2015 22:42

Přesně. Je to další nezbytné bezpečností opatření z mnoha jiných. Nikomu z nás taky nevadí, když nás zastaví Švýcaři na hranicích. Přesně tento typ kontroly tady chybí.

1 0
možnosti

A to ještě lžimédia tvrdila, že tam bylo jen 300-500 lidí. Dle mého skromého odhadu tam bylo 2000 lidí, pan kapitán Lidinský píše 3000, třeba měl z podia lepší přehled

2 0
možnosti

docela se divím, že na takovým servru tenhle článek nesmazali...R^

2 0
možnosti

Nejsem sluníčko, sdílím veškeré obavy, ale taky už jsem moc velká na pohádky. Tudíž by mne moc zajímalo, pane autore, jak si představujete dnes, v době šengenu, uzavření hranic. Ono bylo něco jiného v době předrevoluční hlídat těch pár cest pohraničníky před našimi lidmi, když ven se dostal a odvážil jen málokdo a o cestu dovnitř nestál nikdo, natož nikdo nežádoucí, ale jak to chcete provádět dnes? Jak chcete uzavřít hranice před imigranty, kteří o přijetí v naší zemi ani nestojí, jen projíždí a co máte v plánu provést v okamžiku, kdy takový uprchlík oficiálně požádá o azyl?

0 4
možnosti

Vážená pí. Stárková, uzavřít hranice samozřejmě jde i v Schengenu (dočasně), to že Vy o tom nevíte je váš problém. Co myslíte, že dělají země kde se má sejít jakýkoliv "sumit", aby zamezily přístup tzv. "antiglobalizačním aktivistům"?

6 0
možnosti

R^ Velmi dobré, ale zavazuje to ty kteří vědí: nepolevovat v aktivizaci občanů; nakonec se všichni budou muset vyjádřit - u voleb. Sice pozdě , ale přece.

4 0
možnosti
Foto

Mirku,

naposledy jsme se sice viděli na Darovanském dvoře, myslím před 5-ti lety, ale k Tvému rozhodnutí, angažovat se v této záležitosti, jediné :"Golfovou čepici dolů". A až bude Vaše platforma i v politice, což Vás nemine, nezapomeň na to jaký jsi, dneska.

A nenechejte se otrávit, těmi okolo. Máte bianco, můj volební hlas.

R.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS