Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A kdepak je soudruh Polický se svým flašinetem? ;-D

8 0
možnosti
BP

Byla jsem tam. Skvělý projev. Moc děkuji za sebe a své děti.

8 0
možnosti
ŠS

Bojoval jste proti islámskému terorismu. Kolik z vás takových je schopno bojovat proti vlastizrádcům v politice a médiích tady doma?

5 0
možnosti
RB

Díky za blog a jednoznačně karma!

10 0
možnosti
LV

Děkuji za rozumný názor. Zavření hranic vidím jako nezbytné ne jenom z důvodu bezpečnosti, ale taky jako ochranu před zavlečením nebezpečných nemocí. Sluníčka si zřejmě myslí, že jich se ty nemoci nedotknou. Už teď v Itálii řádí epidemie svrabu a v Německu se zas rozmáhá nějaké exotické nakažlivé kožní onemocnění. To ani nemluvím o mnohem horších nemocech typu ebola, které sem imigranti mohou zavléct. Aby pak ještě sluníčka neplakali nad svou naivitou, která hraničí s hloupostí. Za článek samozřejmě karma a jen tak dál R^

21 0
možnosti
JJ

Hlavně by měly být varovány slečny a pánové, co by chtěly zkusit exotiku, že ti imigranti přicházejí ze zemí, kde je velmi rorzšířeno HIV a žloutenka. Myslím, že Evropu brzo epidemie těchto nemocí čeká, jen nevím, kde se vezmou finance na léčbu.

1 0
možnosti
VS

To nic není proti tomu, když na Hitela chodili statisíce, aby si vyslechli, že je nutné zničit jednu minoritu.8-o

0 12
možnosti
TP

Dnes chodi do Mekky.

13 0
možnosti
MT

Díky za článek a za Vaši aktivitu !  R^[>-]

22 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik