Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až na ty klimatické změny. To máme věřit tomu, že zvýšení koncentrace CO2 způsobilo populační explozi v Asii a zejména v Africe?

Problém není v klimatu, ale v tom, že populace těchto zemí se násobí během každé generace.

1 0
možnosti

Apokalypsa je tu už dávno v podobě vlády ovčonské sociální většiny jež má jednoduché vnímání a vidění světa.

Je to vidět o volbách, bobtnání zákonů, dohledových úřadů a v profilech politických stran.

Je to vidět že společnost nemá velké osvícené duševní osobnosti jen armádu politiků ... .

Tento stav právě vede k současné eskalaci uprchlické krize, která nedělá nic jiného než ukazuje na žalostný stav společnosti. 

Z generačního hlediska času je nynější společnost ve slepé uličce a není garantem dalšího vývoje, jen agonie.

Otázkou je jestli žít v této agonii kde společnost jednoduchých lidí vytváří obludný sociální systém a bere lidem svobodu jež chtějí žít jinak.

Když se dívám do budoucna tak bude lepší střet těchto dvou dožívajících světů, jež následně vytvoří jinou civilizaci jež bude poučena z tohoto stavu a bude uznávat už jiné hodnoty.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem o 3 milionech slyšela hovořit už 18. září německého europoslance Marcuse Pretzera na RT, takže mě tento údaj  nepřekvapuje. Do ČR ale dorazí vše o trochu později. 

O nepříznivých klimatických vlivech na imigraci už se hovoří také hodně dlouho. A  mimo jiné v USA. Toto nejsou žádné nová fakta. Ohledně nejrůznějších aspektů migrace píše už desítky let zasvěceně  prof. Saskia Sassen. Kdo ji u nás kdy četl? Když bychom si ji nastudovali, byli bychom moudřejší.  Stejně tak si nedovedu představit okamžité zastavení vojenskou silou sporů mezi znesvářenými kmeny v Africe anebo někde jinde. Jakékoli vojenské operace USA v Africe žalostně selhávají. Vytvoření Jižního Súdánu byl propadák. V Libyi bojují, po zásahu NATO  proti sobě desítky milicí. V Sýrii jsou jich údajně stovky.  Jednoduché vojenské řešení kmenových sporů neexistuje.

2 0
možnosti

J68a26r13a 64R13a14n84k

10. 11. 2015 1:57

Uz minuly rok na jare, kdyz Putin naposledy vetoval v OSN to byli 4 miliony uprchliku v okolnich taborech. Takze se mu to letos vyplatilo a budou dalsi 4 milony.

0 0
možnosti

L48i97b65o47r 29V38a18n24ě63k

9. 11. 2015 21:13

Párkrát jsem byl v USA:

Taková šikana jak tam byla od imigračních úředníků se zažije málokde.

Ve srovnání s tím, jak se nám tu přes hranice potulují miliony neregistrovaných mužů v branném věku bez jakékoliv registrace, evidence, selekce....

Do smrti nezapomenu, jak jsem imigrační úřednici, tlusté natvrdlé černošce musel vysvětlovat rozdíl mezi tiskárnou laserovou a elektrografickou a při tom ani netušila, jak takový laser funguje...

7 3
možnosti

J75a64r51a 79R38a90n78k

10. 11. 2015 1:57

Dnes by si Vladimir asi pral, kdyby v Egypte na letisti byla takova sikana, nemyslite:-/

0 1
možnosti

O migraci už se omlelo skoro vše. Teď už jde jen o to, jak ji zastavit - a zastavit ji samozřejmě mohou jen voliči, kteří nebudou volit politické strany, které jásají nad "výzvou", jež nám otevřené hranice z "Turecka přes Řecko dále do ráje" nabízejí. Naštěstí je vidět, že normální lidé selský rozum nepotratili, protože neberou statisíce euro, jako euro-politici. Stačí že vyhrála protimigrantská strana v Polsku a teď i v Chorvatsku. Jen tak dála za rok za dva může být jinak. Jinak se chystejme na "barevnou Evropu", jak zní nové ideologické heslo liberálů.

4 0
možnosti
Foto

1/ Odkaz na tu zprávu nemáte?

2/ Ani 3 miliony za rok by pro Evropu neměly být probém.Jen v Turecku či Jordánsku je kolem 1,5 milionů uprchlíků-ve srovnánís EU jsou to malé země a velmi chudé země.

Pokud není Evropa (EU-0,5mld lidí) schopna pomoci 1-3milionům uprchlíků ročně tak se nemůže považovat za vyspělou část světa a celá ekonomika se zákonitě sama i bez uprchlíků musí zhroutit.:-/

0 24
možnosti

J33i14ř82í 85N36o69s43e48k

9. 11. 2015 20:24

http://www.novinky.cz/domaci/385720-klimatolog-cilek-je-to-teprve-zacatek-do-pohybu-se-mohou-dat-stamiliony.html

Článek se objevil na řadě serverů. Navíc na tohle téma není od autora - a nejen jeho - zdaleka první. Nic než idnes nečtete?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS