Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J27a24k33u31b 85M40a41c17h

26. 11. 2015 10:42

Máte pravdu, dávám karmu.

2 0
možnosti
Foto

Vyjádření Merkelové lze pochopit jen tehdy, pokud přerozdělování uprchlíků přijmete jako odměnu za vzorné členství v EU; pokud to chápete jako sankci, tak to samozřejmě odmítáte.

0 0
možnosti
RB

Vidím to tak, že soudruzi na správných místech našli nějaké ty kostlivečky ve skříních s nápisem Adolfa Makrel. Pro udržení korýtka je pak po(b)litik udělat leckjaký kotrmelec

1 0
možnosti
OP

Mě se jeví jako nejrozumnější sdělit Merkelové a spol., že její osobní představy nesdílíme a považujeme je za nebezpečné pro celou Evropu. To by udělal opravdový státník

14 0
možnosti
MP

Copak nikdo té Merkelové nevysvětlil, že uprchlíci tam jdou za německými penězi? Co kdyby někdo už dávno býval přišel s myšlenkou, že je nemorální, aby si ti Němci žili na vyšší úrovni, všude po Evropě machrovali coby bohatí dovolenkáři, že by se tudíž mělo udělat nějaké masivní přerozdělování rozpočtů, aby všechny evropské země na tom byly podobně. To by asi v Německu neprošlo. Tak proč si AM myslí, že tohle je pro ostatní země přijatelné? Ať ze sebe nedělají vábničku a bude vše hned o trochu lepší.

9 0
možnosti
OK

Myšlenky by byly. Co máš, rozdej chudým. Miluj bližního, miluj i své nepřátele. Udeří-li tě někdo do tváře, nastav mu i druhou...

https://www.youtube.com/watch?v=8iBrK3dfD7U

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den.

nesouhlasím s Vaším názorem jak pokud jde o Váš názor, že vláda "nekoná", tak i pokud jde o Vaše přesvědčení, že referendum je to pravé, co vyřeší současné bezpečnostní problémy, migraci atp.

Pokud jsem jako poslanec správně informován, pak vláda ČR odmítla jak kvóty v původně prosazované podobě, tak odmítla i v poslední době navrhovaný tzv. "trvalý relokační mechanismus".

Faktem je, že ČR žádnou migrační krizi neprožívá (ano, možná zatím, nicméně je to fakt) a bezpečnostní složky se svými úkoly vyrovnávají na velmi dobré úrovni. Nemám pocit, že by nebyly připraveny efektivně a úspěšně řešit i jiné možné situace. Vláda tedy koná.

Pokud jde o referendum - volby jsou také referendum, v němž lidé rozhodli o tom, komu dají důvěru (mandát) ke správě věcí veřejných. Nevidím tedy důvod k organizovaní referend k tématům, pro jejichž řešení jsme si  legitimně zvolili své zástupce (a toto jsem respektoval i v době, kdy jsem neseděl v poslanecké lavici).

Německo - nijak se netajím tím, že Německo situaci nezvládlo a nezvládá, nerozumím jednání paní Merkelové a nesouhlasím s tím, aby za individuální rozhodnutí některých politických reprezentací, některých státu EU nesla kolektivní odpovědnost i ČR.

Zároveň musím konstatovat, že pokud EU situaci nezvládne, pak to nezvládne ani ČR i kdybychom se na hlavu stavěli.

Nicméně znovu podotýkám, nejsme v tomto kontextu, naštěstí, Německo (Francie, Belgie.....).

1 5
možnosti
TJ

Referendum by oprávněné bylo, z toho prostého důvodu, že důsledky přijetí kvót a obecně diktátu z Brusele dalece přesahují životnost této vlády. Dalším, ale už ne nutným argumentem by třeba mohlo být, že současní představitelé byli zvoleni pro svou vnitřní politiku, kvůli správě věcí veřejných jak píšete, ale vnější politika byla tématem velice okrajovým, pokud vůbec. Jestliže jsou volby referendem, tak byly referendem bez této aktuálně podstatné otázky. Dává to dostatečný mandát?

Dokud jsme v schengenu, tak ČR migrační krizi prožívá. Že se (zatím?) neodehrává na našem území je podružné a v podstatě nesmyslný argument. Bezpečnostní složky naštěstí ale asi opravdu připravené jsou - byť žádná obrana není stoprocentní.

Jestliže nejsme naštěstí (pro jednou) Německo nebo Francie, bylo by záhodno si to naštěstí udržet. Což máte pravdu, že se vláda sice opatrně, ale přece jen snaží dokázat. Zatím.

5 0
možnosti
OK

Ač se s vámi málokdy shodnu, proti referendu ohledně kvót mám snad jedinou výhradu. Považuji je za zbytečné vyhazování peněz. Je snad jasné, jak by u nás dopadlo. Nejen nám, občanům republiky, ale zřejmě všem zemím EU.

4 0
možnosti
TJ

Máte pravdu, ale "je snad jasné" má stejnou hodnotu jako "každý ví" a podobná. Nulovou.

Popravdě v máločem po čem se kdy volalo jsem viděl potřebu referenda, která by opravdu naplňovala jeho podstatu, ale v tomto případě jsem bezezbytku za.

2 0
možnosti
ZK

Pořád zneužíváte uniformu AČR v politické soutěži?

3 23
možnosti
ZJ

.... paní, nebo slečno Zuzanko:-P ..... tenhle článek NENÍ O UNIFORMÁCHRv!

9 1
možnosti
Foto

K14a11r68e70l 84M70á80d11l91e

25. 11. 2015 15:33

Mutti neustále překvapuje. Kolikrát jsem si říkal, že její šílenství už dospělo na vrchol, ale ona stále ještě umí překonávat osobní rekordy.

29 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik