Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Český lampasák v důchodu bude německému politikovi psát, že musí odstoupit.;-D

0 9
možnosti
Foto

Žádné "spravedlivé přerozdělení imigrantů" neexistuje.

Jedině, že by si to paní Merkelová v praxi představovala podobně, jako kdysi Stalin "spravedlivě" násilně odsunul Krymské Tatatry na Sibiř.

A nejenom to.

Neexistuje ani žádný spravedlivý systém, který by umožňoval ty miliony imigrantů ubytovávat a živit.

Jedině, že by si to paní Merkelová v praxi představovala podobně, jako komunisti v dobách "dobrovolné" kolektivizace v polovině minulého století.

A konečně neexistuje ani žádná možnost, jak tyto imigranty přinutit respektovat demokratické právo a podle něho je při jeho porušování spravedlivě trestat, když jejich jediným právem je právo Šaria, které jim jejich násilnické a nadřazené chování vůči ženám umožňuje.

Jedině, že by paní Merkelová rozdělila společnost tak, že co je dovoleno muslimům, za to budou nemuslimové trestání, a nazvala to "integrací".

6 0
možnosti

Paní Merkelová je výborným příkladem všeobecné degenerace idejí, politických vizí a kulturní vyprázdněnosti Evropy.

Rozhodně ji nechci příliš kritizovat, protože si myslím, že se snaží svou práci dělat poctivě a že nedělá laciné politické kroky.

Problém leží v tom, že Evropa si dnes dosti hraje na něco, co ve skutečnosti není. Třeba jak moc je humanistická. To jistě je taky, ale hlavně je pokrytecká. Za humanismus nepovažuji otvírání dveří každému, protežování menšin na úkor většiny, zákaz fyzických trestů, zákaz užívání dříve běžných slov a slovních spojení atd.

2 0
možnosti

Merkelovå je regulerní blázen!

2 0
možnosti

Já bych v tom problém neviděl.Angela přece řekla,že Německo vymírá,no a jak je vidět,uprchlíci se mají proti Němcům čile k světu.

0 0
možnosti

J68a97n 16J60e33n33i13c

5. 1. 2016 14:47

Škoda, že jste tak stručný. Škoda, toho závěru.

Vystoupení z EU by nebyl pro ČR ekonomický problém. Nevím, proč si to většina lidí myslí.

Je to stejné, jako když si lidé myslí, že norské fondy jsou nějaké milodary Norska. Ale to tak vůbec není.

Vstoupili jsme do otevřené zóny volného obchodu a protože jsou tam značně nerovné podmínky, tak je nutné je nějak vybalancovat. Takže ty vyspělejší země do EU přispívají více než ty dostanou a u těch méně vyspělých je to opačně. No a protože Norsko s EU chce sdílet nejen Schengen, ale i ekonomický volný prostor, tak vzhledem k jejich vyspělosti musí za to platit...

Vstupem do EU se nikterak výrazně nezvýšil náš export a pokud jste jen trochu pamětník, tak víte, že to nemělo ani vliv na životní úroveň ani nic jiného. Co se hodně změnilo je korupční prostředí. Na EU frondech se živí tolik parazitů, že to tu nikdy předtím nebylo. V EU institucích je tolik úředníků, ž to tu taky předtím nebylo. A EU fondy jdou často na takové zbytečnosti, za co by normálně myslíci člověk nedal ani korunu.

Navíc se EU chvá velmi nepřátelsky vůči vlastním obyvatelům, viz pozitivní dikriminace ilegálů a cikánů. Vědomé porušování dublinských dohod. Tohle jsou velmi vážné věci, které by normální svobodný stát nikdy nepřipustil. V době, kdy není jasná situace na blizkém východě nabízet Turecku vstup do EU a tím de facto legalizovat i radikální islamismus.

Nevidím jediný důvod, proč setrvávat v EU. Pokud o nějakém víte, dejte prosím vědět.

7 0
možnosti

Je to hrozný. V tom Úsvitu je to samej podivín. Okamura zblbne lidi, pak tam nikoho nechce pustit, porvou se o funkce, von vokrade stranu, najednou Úsvit už patří někomu jinému, Okamura zase zakládá další partaj za švýcarské referendum a vyhánění cizinců (samozřejmě kromě něj), v Úsvitu už svítá i konvičkovcům a lidem v unformách, blázinec, podporujou Zemana, teď se k nim přidá ještě Sládek, že už to dávno říkal, Zemana zase cupujou na Západě, ale prej ho vlastně chválí...

5 5
možnosti

J43a62n 39J45e68n61i56c

5. 1. 2016 14:49

Také nerozumím Vašemu příspěvku. Škoda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik