Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J20a41n 50J12e51n74i92c

5. 1. 2016 14:47

Škoda, že jste tak stručný. Škoda, toho závěru.

Vystoupení z EU by nebyl pro ČR ekonomický problém. Nevím, proč si to většina lidí myslí.

Je to stejné, jako když si lidé myslí, že norské fondy jsou nějaké milodary Norska. Ale to tak vůbec není.

Vstoupili jsme do otevřené zóny volného obchodu a protože jsou tam značně nerovné podmínky, tak je nutné je nějak vybalancovat. Takže ty vyspělejší země do EU přispívají více než ty dostanou a u těch méně vyspělých je to opačně. No a protože Norsko s EU chce sdílet nejen Schengen, ale i ekonomický volný prostor, tak vzhledem k jejich vyspělosti musí za to platit...

Vstupem do EU se nikterak výrazně nezvýšil náš export a pokud jste jen trochu pamětník, tak víte, že to nemělo ani vliv na životní úroveň ani nic jiného. Co se hodně změnilo je korupční prostředí. Na EU frondech se živí tolik parazitů, že to tu nikdy předtím nebylo. V EU institucích je tolik úředníků, ž to tu taky předtím nebylo. A EU fondy jdou často na takové zbytečnosti, za co by normálně myslíci člověk nedal ani korunu.

Navíc se EU chvá velmi nepřátelsky vůči vlastním obyvatelům, viz pozitivní dikriminace ilegálů a cikánů. Vědomé porušování dublinských dohod. Tohle jsou velmi vážné věci, které by normální svobodný stát nikdy nepřipustil. V době, kdy není jasná situace na blizkém východě nabízet Turecku vstup do EU a tím de facto legalizovat i radikální islamismus.

Nevidím jediný důvod, proč setrvávat v EU. Pokud o nějakém víte, dejte prosím vědět.

7 0
možnosti
Foto

Víte vůbec o tom, že náš stát není hospodářsky soběstačný (všude jen řepka). Jak si můžete být jistý, že po vystoupení z EU (EU to bude brát jako podraz) na nás nebudou uvaleny hospodářské sankce?

0 3
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik