Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Jednoznačně. Konec západu. Konzumem otupělí evropané už nemají sílu se tomu všemu přímo bránit. Snad aspoň času německa a Rakousko zvládnou zůstat na správné straně.

0 0
možnosti
ZK

Slyšel jste někdy polské katolické rádio Maria? Mimochodem, pořád zneuzivate vojenskou uniformu v politické soutěži?

3 3
možnosti
Foto

Za službu vlasti má plné právu tuto uniformu nosit. Co jste kdy byla ochotna pro blaho vlasti obětovat Vy, že ho tu školíte?

4 1
možnosti
JC

Ať si v západní Evropě dělají zápodoevropané, co chtějí. My se ale od nich musíme co nejrychleji odříznout, chceme-li zachovat svou národní existenci a slušnou středoevropskou kulturu.

3 0
možnosti
MN

Rozhodně to je čistka, občané celé Evropy, kteří volí podobné politiky jako Cameron dobrovolně hlasují pro vlastní konec. Tohle je určitě sen všech manipulátorů, člověk, který jde na popravu a ještě u toho má dobrý pocit. Historie se neopakuje.

4 0
možnosti
VK

Aniž bych se ručníku zastával, tak furt je islám povolené náboženství a nepovolit jim rádio apriori jaksi ani nejde. Až tam budou mektat něco proti zákonného, tak to asi zakázat lze. Když se žádá o licenci na frekvenci, tak se popíše záměr, ze kterého úřady vychází. A nemohou předjímat coby, kdyby. Docela se vojáku děsím toho, že něco s tak nízkým právním vědomím chce dělat poslance.

5 4
možnosti

V tom případě je chyba, že zákonodárci dosud islám v křesťanských zemích nezakázali.

7 0
možnosti
KC

Něco tak hloupého se může dít jen ve vyčpělé Evropě. Duchovně vytunelovaný starý kontinent se úporně snaží odrovnat se hned a za každou cenu.

8 0
možnosti
KV

Velmi přesné zhodnocení situace.

Karma R^

5 0
možnosti
OK

Na jedné straně se nám tu přelidňuje svět (to ovšem neplatí pro původní evropskou civilizaci). Na straně druhé se Evropa vyprazdňuje nejen populačně, ale i duchovně.

3 2
možnosti
Foto

Asi Vám uniklo, že např. hustota obyvatel v Africe (30,5obyv./km2) je výrazně nižší než hustota obyvatel v Evropě (72obyv./km2).

Evropa je přelidněná, nikdy v minulosti v ní nežilo tolik lidí jako dnes. Její zdroje nejsou neomezené.

16 0
možnosti
JH

R^ myslím si to samé, poslední dobou se potvrzuje, že se jedná o cílenou genocidu evropských národů, díky za článek

11 0
možnosti
OK

Na masové vyvraždění Evropy jim Rusko nedodalo dost zbraní a my dost semtexu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik