Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyz tu tak ctu diskusni prispevky, musim rici ze knize Schwarzenberg nema pravdu.

0 0
možnosti

P84e86t93r 68T32o40m11e70k

17. 2. 2016 19:37

Hodně by jich mohlo být ubytováno na Orlíku.

0 0
možnosti

Ani náhodou,8-o ať si je ubytuje na sídlech v Rakousku!!!

0 0
možnosti

Pan Lidinský vůbec netuší že od roku 2000 se do Česka přestěhovalo 702 tisíc cizinců. To je v průměru 44 tisic ročně. A zvládáme to bez problémů.

1 7
možnosti

Taky by se na to dalo říci: až budeme tak bohatí jako Rakousko, a protože jsme stejně chytří, vezmeme si jen desetinu migrantů, maximálně.

3 0
možnosti

Karl pořád něco radí, ale je to ten pán, co má na jihu Čech obrovský zámek, že? A rakouský pas a rakouskou mentalitu?

6 2
možnosti
Foto

A také švýcarský. Možná ten hlavně.

6 0
možnosti

M75i18l71a45n 40K15e94s14l

17. 2. 2016 15:26

Buďme chytřejší než Rakušané.Spoléhejme na sebe.Vartujme hranice.To snad zvládneme.

11 0
možnosti
Foto

Píšete o tom, že do Rakouska přicházeli "...křesťané, lidé s blízkým kulturními a náboženskými hodnotami..."

Ale dle zkušeností z Německa je právě část lidí z této oblasti problémem.

"Občanů Srbska byla mezi uprchlíky dvě procenta, na trestných činech se ale Srbové podíleli z 11 procent."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nemecko-uprchlici-kriminalita-der-/zahranicni.aspx?c=A160217_101722_zahranicni_aha

Pan Schwarzenbreg má naprostou pravdu, zvládli bysme to tak jako jsme to zvládli i v minulosti.

To, že vy nevidíte jak takovou situaci zvládnout znamená jediné. Je třeba volit politiky, kteří jsou opravdu vlastenci a věří našemu národu, že problémy zvládneme. Ne rádoby vlastence, kteří ve schopnosti našeho národa nevěří.

3 20
možnosti
Foto

To ale je prostá trestní činnost, žádné náboženské vydírání.

0 1
možnosti
Foto

Já se asi znelíbím, nicméně v první části rozhovoru mluvil pan Schwarzenberg poměrně rozumně. Mluvil o tom, že ty čluny vyplouvají za blahovolné nepozornosti tureckých úřadů a v tom měl samozřejmě pravdu.

Ani jinak ho nemohu hodnotit příliš negativně. Mluvil velmi realisticky jak o Merkelové, tak i o Velké Británii.

K té Británii mi něco nesedí. Stále se mluví o přídavcích na děti, to ale není ani hlavní a ani nejvyšší sociální dávka. Tou je samozřejmě podpora v nezaměstnanosti a Britům se asi zajídá, aby tam nějaký chasník z Východní Evropy nakráčel, chvíli pracoval a pak byl, žil a tyl vesele na pracáku.

A množství uprchlíků, které lze zvládnout? To máte to samé, jako zrnka písku. Pokud přichází jedno po druhém, je to OK. Pokud se ale takové množství dá najednou do punčochy a dostanu s tou punčochou plnou písku do hlavy, je to něco zcela jiného, než postupné nasypávání po zrnkách.

A že bychom technicky zvládli 100.000 uprchlíků? Samozřejmě, vždyť jich už ve státě máme již několik set tisíc - víte dobře koho myslím.

Ale, především, musíme se vyhnout vlně muslimských ekonomických migrantů, kteří jsou prostě nebezpeční především kvůli svému vyznání a to je třeba zdůraznit.

Prostě to, co je nejdůležitější není počet uprchlíků, ale jejich struktura. A protože to z 99% jsou muslimové, pak bohužel, "Bratříčku, zavírej vrátka".

8 0
možnosti

Jiste, 100 000 ekonomickych sem, 100 000 ekonomickych tam. A kdyz se duchodcum prida 40 Kc, tak se ze vsech stran ozyva rev.

4 0
možnosti

No mě by zajímalo, jak by Bruselí řízená media reagovala na stejná slova, tím míním "blbější", kdyby je pronesl M. Zeman. To by asi zase byla hysterieRv. Ale ta evropská politická migrace byla možná hlavně proto, že byla u lidí s podobnou mentalitou a jejím účelem bylo mít lepší odměnu za odvedenou práci a nikoliv sociální dávky. Migranti také nezakládali buňky KSČ a ROH, nenutili nikoho do politických školení a snažili se splynout s místním obyvatelstvem a dodržovat místní zákony a místní zvyky. Samozřejmě i tady se výjimky našly.

Ale jinak, pokud v Evropě bude velký počet islámistů, tak šáriu bude nutno okamžitě včlenit do evropského práva, protože musulmana jinak nezvládnete. Šaria by samozřejmě nemohla platit pro etnické Evropany

1 4
možnosti

Neumím si představit, že by v jedné zemi platily dva různé zákoníky pro různé skupiny obyvatel.

Například sexuální styk muslimky a muže jiného než muslimského vyznání. Podle nich je trestný, podle nás ne. Tak podle čeho se to bude soudit?

4 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik