Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Potřebujeme společný a volný trh, ale politicky nové Rakousko-Uhersko nepotřebujeme. Zvlášť ne to neomarxistické EU. Zdá se, že podepsáním smlouvy s Tureckem, EU potvrdila, že už by raději neměla existovat. Pokud bude nějaké referendum, tak já jsem rozhodně pro vystoupení z EU, i přes určitá (a zveličovaná) ekonimocká rizika, která to nese. Smlouva s Tureckem byla poslední kapka. A to, že EU nemá s demokracií nic společného již ukázalo opakované referendum v Irsku, kdy byli jeho občané donuceni schválit Lisabonský diktát.

0 0
možnosti
JC

Z EU musíme co nejrychleji vystoupit, jinak nás úplně zničí.

2 5
možnosti
PU

P44e31t55r 45U52h75e12r

23. 3. 2016 21:44

Dobře, a co dál?

0 0
možnosti
MK

R^R^R^ Jediná cesta, jak dát najevo, že víme, o co muslimům jde, je ukázat na zločinnou islámskou ideologii a po jasném vyhodnocení islám na území ČR zakázat.

Nejlépe v celé V4!

9 0
možnosti
JP

Pane Bárta, ti mrtví vypovídají o tom, kdo tady koho ohlupuje.

2 0
možnosti
Foto

No, promiňte, ale bezvízový styk a posunutí norem o azylovém řízení jsou přeci dvě, naprosto odlišné věci. Do USA také potřebujete vízum, ale i když ho dostanete, přeci to neznamená, že se tam můžete usadit, a že získáte americké občanství...8-o

2 0
možnosti
ZB

Toho si nevšímejte,to jen Úsvit s Konvičkou lacinou demagogií a lží ohlupují lidi.U pana "předsedy" není o takové výroky nouze...;-)

3 5
možnosti
ZK

Vaše včerejší tisková konference s Konvičkou na mrtvých z Bruselu vymezila nové lidské i politické dno v ČR. Měl byste chodit kanály a ne psát blogy. Mimochodem, pořád zneužíváte uniformu AČR v politické soutěži?

7 17
možnosti
SB

Vaše slova považuji za prázdnou otřepanou frázi.

Konvička a jeho příznivci dlouhodobě razí, že islám v ČR nechceme. To, že to řekli i včera, je logická věc.

Avšak někdo, kdo je nemá rád, plácl, že jde o hyenismus, když o tom mluví v den atentátů. avšak (a to opakuji), oni o tom mluví delší dobu, takže jakýpak hyenismus.

Vaše námitka je jenom papouškování toho, co o Konvičkovi řekli jiní.

6 3
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4706x
Předseda Úsvitu – Národní Koalice. Policejní a vojenský veterán. Bezpečnostní konzultant a vášnivý golfista. Prezident a zakladatel České golfové asociace hendikepovaných.

Seznam rubrik