Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I60v37a68n 17M72i76n17á38ř

12. 4. 2016 12:10

Levičácký Brusel se svou zvrácenou - lidskoprávní politikou - začíná být nebezpečný nejen ostatním evropským státům .. ale zejména samotné demokracii !!!

10 0
možnosti

To je pro pana "Generala" mel by se vice starrt o nase Ruske bratry!!

0 14
možnosti

Když já nevím co to je ten Úsvit, natož abych věděl, že něco dělá. Pamatuju si, že Úsvit si říkal Okamura, ale ten to asi nebude.

0 3
možnosti

J30i38ř29í 85N46o21s53e66k

6. 4. 2016 11:57

Když nevíte, pak to vědět nechcete. Okamura je už hodně!!!!!! dávno něco jiného.

4 0
možnosti

R^R^R^ Jsou dvě roviny a obě je nutno řešit souběžně: migranti a legalita islámu.

13 0
možnosti

Edmund Burke (1729 – 1797)

(Edmund Burke byl britský politik, politický teoretik a filozof anglo-irského původu. Bývá považován za zakladatele konzervatismu.):

„K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama.“

„Špatné zákony jsou nejhorším druhem tyranie.“

„Nikdo nedělá větší chybu než ten, kdo nedělá nic v domnění, že to málo, co udělat může, nemá smysl.“

30 0
možnosti

Azylová politika není zas až takový problém. Azylové zákony si jsou ve většině států hodně podobné a vycházejí z mezinárodních dohod. Rozdíly jsou jen v tom, nakolik přísně je ten který stát uplatňuje (např. slovenský europoslanec upozornil při debatě v německé televizi na to, že Německo přijímáním těch svých uprchlíků vlastně porušuje vlastní zákony, protože nelze udělit azyl někomu, kdo tam přišel z bezpečné země).

Problém jsou sociální dávky a další benefity, které státy uprchlíkům poskytují. Zde si nedokážu představit, že by např. Bulharsko nebo Rumunsko mohlo zajistit uprchlíkům stejné kapesné atd., jako jim poskytuje Německo. Pro takové státy by situace, kdy uprchlíci mají vyšší životní standard než místní nezaměstnaní nebo dokonce pracující, naprosto neudržitelná.

25 0
možnosti

Teď se náš parlament může ukázat, jestli zastupuje lid této země nebo zájmy dekadentního Bruselu.

Na vládu je třeba vytvořit takový nátlak, aby tuto sebevražednou centralizaci azylové politiky jednoznačně odmítla. A pokud bude jen trochu váhat a Sobotka pak udělá zase nějaký "dobrovolný" podraz, bude nutné vyslovit vládě nedůvěru. Tohle je až příliš nebezpečný krok pro naši zemi a budoucnost.

47 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, že tohle by se udělat mělo. Ale nevěřím tomu, že by to pomohlo. Když Evropa klesá ke dnu, tak nakonec stáhne k tomu dnu i ty, kteří si to relativně kontrolují. Prostě jsme všichni na jedné lodi.

Avšak pravdu máte v tom, že by se to udělat mělo. Za prvé proto, že Vámi definované kroky ten pád na ústa alespoň trochu oddálí, a za druhé proto, že alespoň budeme mít dobrý pocit v tom, že jsme sice byli sraženi na kolena okolnostmi, avšak my sami jsme se na tom nepodíleli.

Příměr: Je hrozné, když při autonehodě ztratíte někoho blízkého, ale je ještě horší, když si musíte vyčítat, že jste tu autonehodu zavinili sami. Když to zaviní řidič protijedoucího automobilu, na ztrátě blízkého člověka se tím nic nezmění, avšak alespoň si to nemusíte vyčítat sama sobě.

A k tomuhle by vedly Vaše návrhy. Nic by na věci nezměnily, protože situace je už asi nezachranitelná, avšak alespoň si to nebudeme muset vyčítat v té druhé fázi.

Tu první fázi (referendum o vstupu do EU) jsme už definitivně zkazili v roce 2003, avšak tady si alespoň říkám, že já jsem bez viny. Hlasoval jsem "NE". Tak alespoň v druhé fázi bychom měli mít rozum. Nezachrání nás to, ale budeme si moci říci, že máme čisté svědomí.

2 1
možnosti

A to já hlupák jsem si myslel, že nic horšího než 21. srpen 1968 už z politického hlediska zažít nemohu!

Věděl jsem, že Protektorát byl horší než Husákova normalizace, ale realisticky jsem věděl, že ten už se vrátit nemůže (a také se nevrátí). A proto jsem ten 21. srpen 1968 považoval za to nejhorší, co v mém životě národ mohlo potkat.

Aniž bych jakkoli změnil názor na to, že ten den byl opravdu něco strašného, tak nyní si říkám, že raději pět takových příšerností, jako byl 21. srpen 1968, než to, co nás čeká v příštích letech.

24 2
možnosti

I79v31a88n 49M73i30n91á76ř

12. 4. 2016 12:02

Máte zcela pravdu, pane Beneši, zatímco srpnové události mohly být přirozeným obratem dějin ještě napravitelné - i když následky jsme nesli dlouhých 20let ... zakořenění islámu v Evropě by ZŮSTALO NAVŽDY !!!

1 0
možnosti

Ja bych si s tim hlavu nedelal. Pote, co si nemci nechaji tech 25 iracanu, co vyuzily ty naivky z Gen21 jako cestovku all inclusive, bude jasne, ze tu z pridelenych azylantu zustane opravdu jen minimum a vsichni ostatni zdrhnou za lepsim. Nikdo ze zapadu nebude moci nic namitat diky tomuto precedentu, ze si je tu nehlidame.

0 0
možnosti

Já bych řekla, že je třeba si s tím hlavu dělat. Merkelová je schopná migranty, které státům vnutí, dotovat tak, aby zůstávali na místě. To by ale samozřejmě vedlo k občanským a společenským nepokojům a bojům.

15 0
možnosti

Potřebujeme společný a volný trh, ale politicky nové Rakousko-Uhersko nepotřebujeme. Zvlášť ne to neomarxistické EU. Zdá se, že podepsáním smlouvy s Tureckem, EU potvrdila, že už by raději neměla existovat. Pokud bude nějaké referendum, tak já jsem rozhodně pro vystoupení z EU, i přes určitá (a zveličovaná) ekonimocká rizika, která to nese. Smlouva s Tureckem byla poslední kapka. A tento návrh na změnu azylové politiky už je opravdu přespříliš. A to, že EU nemá s demokracií nic společného již ukázalo opakované referendum v Irsku, kdy byli jeho občané donuceni schválit Lisabonský diktát.

23 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS